‘AZ volgt spits Djurdjic’

By
Updated: oktober 29, 2012

Helsingborgs IF verloor Alfred Finnbogason in augustus aan sc Heerenveen en diens opvolger is tot nu toe erg succesvol gebleken. Nikola Djurdjic maakte in negen competitieduels al acht treffers en is ook in de Europa League op dreef: begin oktober kwelde hij FC Twente met twee treffers (2-2). Het heeft hem de nodige belangstelling opgeleverd, zo schrijven de Zweedse media.

Scouts van AZ, AC Milan en Udinese waren zondag aandachtig toeschouwer bij het duel tussen GAIS en Helsingborgs (1-3) en zagen Djurdjic eenmaal het doel treffen namens de bezoekers. De toekomst van de Servische spits is twijfelachtig, aangezien hij eigendom is van Haugesund FK. Het huurcontract met Helsingborgs loopt tot 15 januari 2013. Hoewel de nummer vijf van Zweden een optie tot koop bedong, is het onzeker of men de gewenste prijs op tafel kan leggen. Bij zijn eigenlijke werkgever ligt hij vast tot het einde van het seizoen in 2014.

Na het treffen met GAIS confronteerde Fotbolldirekt de aanvaller met de buitenlandse belangstelling. “Ik wist niet dat er scouts op de tribune zaten. Het beïnvloedt mijn spel echter niet, om eerlijk te zijn ben ik er niet zo mee bezig. Ik wil mijn best doen voor Helsingborgs”, benadrukt Djurdjic, die wel ambities heeft. “Ik wil indruk maken in Europa en hoop in de toekomst uit te mogen komen voor het nationale elftal van Servië. Bron: Soccernews.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  29 oktober 2012 at 13:07

  Als AZ druk bezig is met het zoeken naar een nieuwe spits, dan betekent dit dat ze geen vertrouwen hebben in Boymans. Laat hem dan ook zo snel mogelijk vertrekken. Hij heeft het niet waar kunnen maken in Alkmaar.

 2. gerard

  29 oktober 2012 at 13:35

  Het succes de laatste jaren nadat toppers als Mounir,Dembele en Lens ons verlieten was de solide defensie. Vorig seizoen loeten de spitsen Altidore, Benshop het afweten maar hadden we de minst gepasseerde verdediging en het beste middenveld.
  Hiermee werden we bijna kampioen.
  Daarom is het belangrijk om meer de zwakke schakels binnen het team zoals een Gorter te vervangen inplaats van naar spitsen te kijken.
  Linkspoot Royston Drenthe heeft zich verleden week zelf aangeboden bij PSV die geen interesse had maar deze speler zou de juiste zijn om het gat wat Poulsen heeft nagelaten in te vullen!

  • Jeroen

   29 oktober 2012 at 15:04

   Ik denk niet dat Verbeek wil samenwerken met Drenthe.. die gast dacht het helemaal gemaakt te hebben met zijn transfer naar Real. Hij zou Messie wel even dollen ;-)… Denk niet dat Drenthe een aanwinst is voor AZ qua persoonlijkheid. Als Verbeek al moeite had met El Hamdaoui, dan zal hij helemaal moeite hebben met Drenthe.

 3. Mike

  29 oktober 2012 at 22:15

  Dat stapelt wel lekker op met spits de 3 die word genoemd dus altidore gaat zeker weg want AZ zou ik interesse hebben in Aron Johannsson en Terrence Boyd en nu Nikola Djurdjic.

  Aron Johannsson zal een nieuwe naam voor jullie zijn
  Bron : http://www.sporten.dk/superligaen/de-jagter-agfs-islandske-bomber

  en ik zou zeker voor Aron Johannsson gaan van deze 3 !!!!!!!!!!!!

  • Jeroen

   29 oktober 2012 at 22:53

   Hej ik zie dit bericht voor het eerst!! Waarom zou je voor die gaan overigens?

 4. rucarni

  1 november 2012 at 19:18

  ik heb deze speler wel eens gezien en die is echt heeeeel goed hoor

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *