Maher tekent nieuw contract bij AZ

By
Updated: oktober 25, 2012

Adam Maher heeft een nieuwe en verbeterde verbintenis getekend bij AZ. De Alkmaarders laten op de website weten dat de negentienjarige middenvelder met dit nieuwe contract beloond wordt voor zijn goede prestaties de afgelopen maanden. Maher ligt nu vast tot medio 2015.

“Ik ben blij dat ik van AZ de kans heb gekregen om mijn debuut in de Eredivisie te maken”, zegt Maher. “Van tevoren had ik ook niet kunnen bedenken dat mijn persoonlijke ontwikkeling zo snel zou gaan en dat ik zelfs al een interland voor het Nederlands elftal op mijn naam zou hebben. Vanaf nu is het vooral belangrijk dat we met AZ de draad weer oppakken en ik hoop daar zeker een flinke steen aan bij te dragen.”

“Als een speler boven verwachting goed presteert, zijn wij van mening dat hij daarvoor beloond mag worden. Adam heeft afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt bij AZ, van jeugdtalent tot dragende speler. We hopen dat hij deze stijgende lijn nog lang volhoudt”, aldus directeur voetbalzaken Earnest Stewart. Bron: Soccernews.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  25 oktober 2012 at 14:03

  Mooi! Logisch dat hij een beter contract heeft gekregen. Nu weer compleet richten op AZ en zorgen dat we deze dip te boven komen.. en snel ook!

 2. Mark

  25 oktober 2012 at 14:08

  Dik verdient! Hopelijk wordt hij nu ook een stuk meer tevreden bij AZ, ik had een gevoel dat hij zich niet meer 100% voelde bij AZ.

 3. Peejee

  25 oktober 2012 at 17:47

  hmmm..zou mij niet verbazen dat het alleen bedoeld is om meer te vangen voor Maher zodra het vertrek onvermijdelijk is. En aangezien alle berichtgeving uit het recente verleden daar op wijst is dit een prima zet. Dus het bestuur heeft goed gehandeld.

 4. De echte supporter

  25 oktober 2012 at 19:40

  Oke prima voor de toekomstige verkoop. Verder blijf ik moeite met hem houden. Zijn geouwhoer van dat hij bij een andere club wil spelen… Ik hoop dat hij ook weer beter gaat voetballen, want dat vind ik nu niets…

 5. iPjotr

  25 oktober 2012 at 19:46

  Die is einde seizoen vertrokken tegen een (voor AZ) leuk bedrag.
  Iedereen weer blij

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *