In de wandelgangen : Stewart wil Amerikaanse Duitser naar AZ halen

By
Updated: oktober 24, 2012

Earnest Stewart heeft bij AZ uitstekende rapporten ontvangen over Terrence Boyd, een Amerikaanse Duitser in dienst van Rapid Wien. De 21-jarige aanvaller, goed voor zes interlands met Team USA, laat in zijn eerste seizoen in Oostenrijk een productieve indruk achter. AZ gaat vol voor de ex-speler van Borussia Dortmund indien het vertrek van Altidore onvermijdelijk blijkt.

Bron : Voetbalzone.nl

3 Comments

 1. Mike

  24 oktober 2012 at 11:21

  Hij ziet er wel sterk uit maar ken hem niet. Hij is nog jong en als je bij B.Dortmund gespeeld hebt moet je toch wel wat kunnen. Alles beter dan Boymans !!!

  Maar ik zou is een verdediger zoeken Stewart !!!!!!!!!!!!!!

  • Jeroen

   24 oktober 2012 at 14:50

   Altidore moet sowieso verkocht worden na dit seizoen. Ondanks dat hij nog een doorlopend contract heeft, kan AZ straks zijn salaris niet meer betalen. Hij krijgt namelijk 1 miljoen per jaar en een deel wordt nog steeds door zijn oude club betaald. Dat zal na dit seizoen niet meer gebeuren. Dus goed dat AZ al bezig is met het zoeken van een vervanger, want Boymans heeft het zeer zeker niet!

 2. De echte supporter

  24 oktober 2012 at 19:31

  Misschien dat altidore zijn contract wil verlengen voor een lager salaris. Want als hij zich verder kan ontwikkelen, kan hij naar een grotere club.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *