Moisander maakt mogelijk zijn rentree tegen Utrecht

By
Updated: maart 12, 2009
Moisander maakt mogelijk zijn rentree tegen Utrecht

Moisander maakt mogelijk aankomende zondag zijn rentree tegen FC Utrecht.

Gill Swerts heeft nog steeds last van zijn kuit en mocht hij niet inzetbaar zijn dan is er een plek over voor Moisander. Tijdens de training vormde hij al een duo met Klavan. Jaliens zal dan de positie van Swerts innemen.

Van Gaal wil niet teveel risico nemen met zijn spelers die pas zijn teruggekeerd van een blessure (Pocognoli, Moisander en Lens). ,,Als het zou moeten kunnen ze spelen. Maar als het niet echt moet, is het beter om ze gelijkmatig terug te laten komen. Anders loop je kans dat ze terugvallen in hun blessures”, aldus Van Gaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *