Update: Viergever traint alweer mee met Oranje

By
Updated: oktober 14, 2012

Nick Viergever heeft de zaterdagtraining van het Nederlands elftal voortijdig verlaten. De 23-jarige centrumverdediger verliet al strompelend het speelveld van Quick Boys in Katwijk.

De medische staf van het Nederlands elftal heeft volgens het ANP nog geen duidelijkheid gegeven over de exacte ernst van de kniekwetsuur van de AZ-mandekker, die tijdens het verlaten van de oefensessie naar zijn linkerknie greep. De blessure ontstond na een botsing met Fenerbahçe-aanvaller Dirk Kuyt. Eerder haakte ook Ruben Schaken (Feyenoord) af met een knieblessure. Bondscoach Louis van Gaal haalde Jordy Clasie en Eljero Elia bij de Oranje-selectie. Bron: Elfvoetbal.nl

Update

Viergever traint alweer mee met Oranje. De verdediger moest gisterenavond afhaken na een duel met Kuyt. Gelukkig viel de blessure mee en kan de verdediger morgen met de selectie vertrekken richting Roemenie.

4 Comments

 1. Bradje

  14 oktober 2012 at 12:47

  Kunnen er enkele tonnen naar AZ toe dan? Nieuwe regeling met de Fifa, zie Toivonen

  • Jeroen

   14 oktober 2012 at 16:25

   Nou ik las net alweer op Internet dat Viergever gewoon weer mee aan het trainen is. Gelukkig maar… moet er niet aan denken dat we hem moeten missen bij AZ.

   • Bradje

    14 oktober 2012 at 17:55

    OEF! Nee, beter zo dan, hè? Kunnen hem nu niet missen, we willen weer naar het linker rijtje toch?

    • Jeroen

     15 oktober 2012 at 11:28

     hahaha ja het lijkt me wel dat een club als AZ in het linkerrijtje hoort… nu nog even afwachten wanneer dat gaat gebeuren 😛

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *