Herstelde Ortiz maakt rentree bij AZ

By
Updated: oktober 10, 2012

Celso Ortiz is terug in het tenue van AZ. De middenvelder maakte woensdag in de oefenwedstrijd tegne FC Volendam zijn eerste speelminuten in zes maanden.

Ortiz stond langdurig aan de kant met een knieblessure. Tegen de Volendammers begon de speler in de basisformatie van AZ. Na een uur werd hij vervangen door clubtopscorer Altidore.

3 Comments

 1. Jeroen

  10 oktober 2012 at 22:24

  Altijd mooi om een backup te hebben voor op het middenveld. Neem overigens wel aan dat Elm zijn basisplek zal behouden. Qua prestatie en spelstijl vind ik Elm toch een stuk beter. Desalniettemin is het goed om concurrentie te hebben om elkaar scherp te houden. Beerens is daar toch wel een goed voorbeeld van 😉

 2. Gerrit Vooijs

  12 oktober 2012 at 19:03

  Zelfs in deze uitgedunde selectie komt hij denk ik nog iets tekort en dat is jammer omdat de verwachtingen toch hooggespannen waren.
  Ik denk dat AZ niet moeilijk doet als hij eind dit seizoen terug gaat.

 3. NHN

  14 oktober 2012 at 17:09

  Daar ben ik het mee eens. Hij heeft gewoon niet genoeg kunnen brengen. Als je er in de winter nog iets voor kan vangen, dan wegdoen.(Ik meen dat dit z’n laatste contractjaar is) Geen nieuw contract aanbieden, het rendement van deze gozer is te laag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *