Klinsmann heeft AZ’er Altidore niet nodig

By
Updated: oktober 9, 2012

Een tegenvaller voor Jozy Altidore. De huidige topscoorder van de Eredivisie is niet opgeroepen om te spelen voor zijn vaderland. Bondscoach Jürgen Klinsmann heeft Altidore niet nodig voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Antigua en Guatemala. De Duitser geeft de voorkeur aan Alan Gordon (San Jose Earthquakes) en Eddie Johnson (Seattle Sounders). Naast de AZ’er is ook Chris Wondolowski verrassenderwijs niet van de partij.

”Ik heb Jozy laten weten dat ik niet blij was met zijn laatste optredens bij ons, misschien zelfs die van de laatste veertien maanden”, sprak de Duitser. ”Jozy kan veel en veel beter. Hij is er niet bij omdat hij vooral in onze recente ontmoetingen met Jamaica en tijdens de trainingen te weinig heeft laten zien.”

”Maar de deur staat altijd open. Ik hoop op een positieve reactie van zijn kant, op een betere instelling en meer toewijding. Zijn hele benadering moet beter.” Bron: Voetbalprimeur.nl en nu.nl

5 Comments

 1. Michiel

  9 oktober 2012 at 09:09

  Klinsmann heeft vast ook Twente-AZ gekeken.

  • Jeroen

   9 oktober 2012 at 10:16

   haha ja dat zit er dik in 😉

   aan de andere kant is het wel bijzonder dat Altidore niet wordt opgeroepen. Voorheen zat hij er altijd bij.. ook toen hij een stuk minder scoorde.

 2. Niels

  9 oktober 2012 at 10:50

  Beetje maf. Aan de andere kant wel lekker dat hij niet zo veel meer hoeft te reizen. Hij werd voorheen zelfs geselecteerd als hij niet speelde bij de club.

 3. Mark

  9 oktober 2012 at 11:00

  Oh dit is toch wel verrassend! Aan de ene kant ook wel fijn denk ik, nu zit zijn hele koppie bij AZ!

 4. Mike

  9 oktober 2012 at 18:42

  Hij zal wel niet opgeroepen zijn omdat hij vaak af zegt voor USA. en nu is hij er denk klaar mee omdat altidore weinig presteert bij USA. en die twee liggen elkaar ook niet lekker net als verbeek met Klinsmann

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *