Schuldbewuste Altidore: ‘Ik heb gisteren een fout gemaakt’

By
Updated: oktober 8, 2012

Jozy Altidore heeft zijn excuses aangeboden voor zijn rode kaart zondag in het verloren uitduel met FC Twente (3-0). De spits van AZ kreeg binnen een minuut twee keer geel, omdat hij te opzichtig protesteerde na een rode kaart voor ploeggenoot Adam Maher.

“Ik heb gisteren een fout gemaakt. Ik sta normaal gesproken boven zulk gedrag. Het ergste is dat ik mijn ploeggenoten heb teleurgesteld”, twittert Altidore. Door zijn twee gele kaarten is de Amerikaan automatisch voor één wedstrijd geschorst.

“In je emotie kun je wat roepen, maar het moet wel binnen de perken blijven”, zei trainer Gertjan Verbeek na de wedstrijd. “Kenelijk vond de scheidsrechter dat dit bij Jozy niet het geval was.” Bron text en foto: FCUpdate.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *