Holman teleurgesteld

By
Updated: maart 9, 2009
Holman teleurgesteld

De Australische aanvaller was na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen zijn oude werkgever NEC teleurgesteld. Hij moest wederom genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Tot op heden heeft Holman de coach nog niet kunnen overtuigen en moet dan ook genoegen nemen met een aantal invalbeurten.

“Natuurlijk was ik teleurgesteld. Ik wil altijd voetballen. Ik vond het leuk om de jongens weer eens te zien,” aldus Holman.

De concurrentie is erg groot in Alkmaar. “El Hamdaoui is mijn concurrent. Wat kan ik zeggen? De ploeg blijft maar winnen en hij heeft er al twintig gemaakt. Ik zal het op de training moeten afdwingen en tijdens invalbeurten. Er zit niets anders op.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *