Verbeek over Twente: ‘Minder in vorm dan laatste weken’

By
Updated: oktober 7, 2012

Aanstaande zondag staat er weer een kraker op het programma in de Eredivisie. FC Twente neemt het dan in de Grolsch Veste op tegen AZ Alkmaar.

Trainer van AZ, Gertjan Verbeek, ziet kansen tegen de Tukkers. ‘Het lijkt erop alsof de goede vorm van de afgelopen weken nu iets minder is.Dat zag je tegen Ajax en grote gedeelten tegen Helsingborgs’, laat de oefenmeester weten op de officiële website van Alkmaar Zaanstreek.

‘Maar goed, het is duidelijk dat er veel kwaliteit in de ploeg zit. Van Helsingborgs hadden ze kunnen en moeten winnen. Wie er bij Twente tegen ons speelt is niet zeker; Steve McClaren wisselt namelijk nogal wat’, reageert Verbeek op het digitale thuis. Bron: Voetbalcentraal.nl

2 Comments

 1. broedkip

  7 oktober 2012 at 10:32

  Denk dat we vandaag een goede kans maken. Het gevaarlijkste deel van Twente is de voorhoede en het zwakste bij ons de verdediging dus die moeten het vandaag zien te klaren dan zie ik een overwinning wel zitten. De grootste tegenstander zal Makkelie gaan worden deze AZ hater (kijk naar vorige duels) heeft ons altijd nog genaaid met kaarten dus opgepast.

  • Jeroen

   7 oktober 2012 at 13:08

   Ik deel je optimisme nog niet eerlijk gezegd. We hebben het altijd vrij lastig daar. Daarnaast is ons verdediging nog te slap. Laten we hopen dat Verbeek ervoor zorgt dat ze scherp aan het duel starten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *