Prijskaartje AZ-target Gudelj blijft stijgen

By
Updated: oktober 4, 2012

Geïnteresseerde clubs in Nemanja Gudelj zullen dieper in de buidel moeten tasten dan voorheen. Dat meldt technisch directeur Jeffrey van As.

De middenvelder was afgelopen zomer dichtbij een vertrek uit Breda, nadat zowel AZ als Fiorentina serieuze belangstelling toonde. Uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Mochten clubs in de winterstop een nieuwe poging willen wagen, dan zal er meer geld op tafel moeten dan voorheen.

“Het lijkt me logisch dat we voor een speler die met de week beter wordt ook meer zullen vragen”, zo laat technisch directeur Van As weten aan Voetbal International. “Hij is ondanks zijn jeugdige leeftijd al een heel belangrijke speler voor ons.”

Gudelj, die nog tot medio 2015 onder contract staat bij NAC, moest in de zomer nog ongeveer drie miljoen euro opleveren. Hoeveel NAC nu wil ontvangen voor de middenvelder is niet bekend.  Bron: Goal.com

6 Comments

 1. Jeroen

  4 oktober 2012 at 13:01

  Waarom zouden we nog interesse in hem hebben? We hebben toch al Elm en Henriksen? Ik zie liever dat we ons gaan versterken in de achterhoede.

  • KeesK

   4 oktober 2012 at 14:13

   Dat lijkt me ook, maar heeft AZ niet al genoeg spelers voor alle linies? Spelers zullen ook niet komen met het vooruitzicht om in het gedegradeerde Jong AZ te spelen. Wat een blamage trouwens.
   Een nieuwe aankoop lijkt me alleen aan de orde bij een vertrek van spelers.

   • Jeroen

    4 oktober 2012 at 15:37

    Wat betreft Jong AZ is echt een schande. Zo zien we maar dat het niveau van de vervangers niet best is.

 2. Mike

  5 oktober 2012 at 11:20

  Beetje extra creativiteit is nooit weg . Maar vind meer dan 3 miljoen wel te veel !

 3. Geert

  5 oktober 2012 at 14:12

  Deze speler moeten we in de winterperiode halen. Dan kan hij een half jaar wennen en kunnen we hem af en toe laten invallen. Ik denk dat Maher volgend seizoen niet meer bij AZ speelt, dus dan hebben we zijn vervanger in huis en die is dan ook al gewend aan AZ. Doen dus!

 4. urdal

  7 oktober 2012 at 12:21

  ik zie liever wildschut komen. de linker kant is niet best. gudmundsson kan het niveau niet aan. wildschut is een beetje zoals holman. denk dat we dat wel kunnen gebruiken. alleen ook weer zo’n belachelijk hoge vraagprijs. wat dat betreft kan steward daar een voorbeeld aan nemen. wij verkopen veel te goedkoop en ook nog eens aan de concurentie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *