Van Gaal: ‘De zege is ongelofelijk knap’

By
Updated: maart 8, 2009
Van Gaal: 'De zege is ongelofelijk knap'

Van Gaal is erg te spreken over de gewonnen wedstrijd tegen NEC. Met name door de bekeruitschakeling twee dagen geleden door NAC.

“Dit is een belangrijke stap om prijzen te gaan halen. De zege is ongelofelijk knap na de wedstrijd tegen NAC. We hadden twee dagen de tijd om onze focus op NEC te leggen. Dat hebben we goed gedaan,” aldus Van Gaal.

Alhoewel het spel niet sprankelijk was, toonde Van Gaal zich toch tevreden over de manier waarop zijn ploeg de drie punten mee naar huis heeft genomen. “We hebben de wedstrijd onder controle gehad en weinig kansen weggegeven. Ik ben dan ook erg tevreden dat we weer de ‘nul’ hebben gehouden.”

Mario Been de coach van NEC heeft toch een wrange nasmaak overgehouden na deze wedstrijd. “Ik ben ontevreden over de uitslag. We hadden meer verdiend. Maar ik ben trots op de manier waarop mijn ploeg tegen de nieuwe kampioen van Nederland heeft gespeeld.”

Als afsluiting maakte Van Gaal nog een groot compliment richting de tweede keeper van AZ Joey Didulica. “De druk op Joey was heel groot, omdat Romero het al zoveel wedstrijden heeft laten zien. Maar hij heeft het goed gedaan. Joey verdient een groot compliment.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *