Verbeek hekelt tijdrekken

By
Updated: oktober 3, 2012

Tijdrekken. Een doorn in het oog van spelers, trainers en supporters. Als het jouw ploeg treft dan. Gertjan Verbeek wil er daarom actie tegen zien.

De AZ-coach laat er in Voetbal International geen misverstand over bestaan: “Tegen ploegen die niet willen voetballen, moet je gewoon optreden.” De trainer wijst vooral naar het laatste duel met RKC Waalwijk (3-3). “Vanaf de eerste minuut heeft de keeper van RKC er alles aan gedaan om het spel te vertragen. (…) Daarnaast ging er veel tijd verloren door twee blessurebehandelingen.”

Het gedrag van de bezoekers irriteerde Verbeek zo, dat hij na afloop aan scheidsrechter Kevin Blom vroeg waarom hij niet meer dan vier minuten blessuretijd had bijgeteld. Volgens de leidsman kwam hij tot dat aantal door de ‘wissels en blessures’.

“Dan heeft -ie dus niet of nauwelijks iets gedaan tegen het tijdrekken. Volgens Blom had ik een punt. Het blijft raar dat hij er dan niets tegen gedaan heeft, maar misschien gaan ze er nu eens over nadenken. We hebben het namelijk al vaker meegemaakt.” Bron: Elfvoetbal.nl

5 Comments

 1. De echte supporter

  3 oktober 2012 at 21:16

  Ben het met verbeek eens. Ik heb me enorm aan geergerd, dat blom dat allemaal goed vond van die rkc keeper

 2. RKC Waalwijk

  4 oktober 2012 at 10:12

  Hij moet niet zeiken, zo erg stond Zoet niet te rekken. En AZ rekt net zo goed tijd wanneer het hun uitkomt. slechte ‘verliezer’die verbeek, achterlijke man…

  • Nelis

   4 oktober 2012 at 11:49

   Ik vrees van niet mijn beste brabander. Verbeek heeft hierin gewoon gelijk, Zoet stond verschrikkelijk te rekken en te irriteren. En bij AZ rekken ze tijd door in de verdediging te passen, niet door de keeper bloot te stellen aan een gele kaart.

  • Jeroen

   4 oktober 2012 at 13:02

   Mwah Zoet was behoorlijk aan het rekken. Al vanaf minuut 1 dus ik snap niet dat Zoet geen gele kaart heeft gekregen.

 3. Evert

  5 oktober 2012 at 21:48

  Komop mannen, Verbeek moet niet zo zeiken, als AZ gewoon de deur had dichtgehouden dan stonden we 2-0 voor en dan had RKC geen tijd voor tijdrekken………………….dus!?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *