AZ langste ongeslagen thuisploeg van de Eredivisie

By
Updated: oktober 1, 2012

Het seizoen verloopt nog niet zoals de meeste fans hadden gehoopt. Gezien de Fan van AZ poule voorspellingen verwacht iedereen dat onze club mee gaat doen met de strijd om te titel. Na zeven wedstrijden kunnen we toch wel concluderen dat dit er niet in gaat zitten dit seizoen.

Toch is er ook positief nieuws te melden. AZ is namelijk de langste ongeslagen thuisploeg van de Eredivisie op dit moment. Voor het laatst werd er verloren op 25 februari 2011 van PSV (0-4). Dit betekent dat we al 26 duels geen wedstrijd hebben verloren in Alkmaar. Dat is toch wel een erg mooi resultaat. Bron: VI.nl

2 Comments

 1. gerard

  1 oktober 2012 at 12:15

  Ach, ik wil het nog even afwachten wat ze tegen Twente doen.
  Op zich speelt AZ helemaal nog niet zo slecht maar gaat het mis door onnozele fouten of door domme pech zoals gisteren met de tweede goal waardoor er iets in het elftal gaat zitten na zo’n tegenslag en het ineens niet meer kan voetballen zoals het de wedstrijd begonnen is.

  Toch wil ik AZ nog niet te vroeg beoordelen van wat wel of wat niet,; vorig seizoen stonden we met 11 punten bovenaan en dat heeft ons ook niets opgeleverd.
  PSV en AJax staan 2 wedstrijdoverwiningen op ons voor en treed daar de domme pech in is dat gat ook zo overbrugd.
  Tegen Twente kan ik pas echt beoordelen waar we staan, laten we het daar lopen dan
  inderdaad moeten we ons dit seizoen geheel richten op de middenmoot, kan AZ echter zijn rug in Enschede rechten dan zijn de verschillen nog steeds niet bijster groot tussen de onderlinge clubs.

  • Jeroen

   4 oktober 2012 at 13:04

   AZ speelt ook niet heel slecht. Ze hebben nog steeds mooie combinaties. Echter, achterin staat het allemaal wat minder. We moeten komend weekend tegen Twente gewoon vlammen en winnen. Dat kan alleen als we er in geloven en ons voor 100% inzetten. Laten we hopen dat Verbeek ze op scherp kunnen zetten! Kwaliteit genoeg in ons elftal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *