AZ – RKC: Spannend duel zonder winnaar

By
Updated: september 30, 2012

AZ heeft zijn ongeslagen reeks in thuisduels op 26 gebracht. RKC Waalwijk leek de volle buit te gaan pakken, maar AZ dwong laat een gelijkspel af: 3-3.

In een wedstrijd waarin de aanvallers de verdedigers constant de baas waren, opende AZ het duel met een doelpunt. Elm kon een voorzet van Maher vrij binnenknikken en ook RKC had maar een kans nodig (schot in verre hoek Chevalier) voor de gelijkmaker. Een fraaie solo van Altidore leverde AZ de 2-1 op, waarna Van Mosseveld RKC van dichtbij weer op gelijke hoogte bracht.

Nadat Gorter verzuimd had AZ op 3-2 te zetten, sloeg Drost aan de overzijde wel toe door zes slapende verdedigers af te troeven. Maher bezorgde AZ nog een punt.

2 Comments

 1. Jeroen

  30 september 2012 at 16:12

  Voor de neutrale kijker een zeer leuk duel.. voor de AZ supporter toch wat minder. Achterin was Reijnen ongelooflijk slecht en dat resulteerde ook in een fluitconcert van de supporters. Voor hem niet leuk, maar hij speelde gewoon echt slecht. Verbeek had hem moeten wisselen om een statement te maken.

  Overigens speelde Altidore weer erg lekker. Boymans zal echt moeten wachten, want ik verwacht niet dat Verbeek zijn “project” snel op de bank zal zetten.

  • AZforever

   1 oktober 2012 at 16:29

   Altidore speelde inderdaad erg sterk. Als iemand nu nog roept dat hij niet kan voetballen…….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *