AZ in de volgende ronde tegen topklasser SWZ Boso

By
Updated: september 28, 2012

AZ speelt in de derde ronde van het KNVB bekertoernooi uit tegen zondagtopklasser SWZ Boso Sneek. Dat heeft de loting van donderdag bepaald. Mister AZ Michael Buskermolen was in het AFAS Stadion verantwoordelijk voor de koppeling aan de Friezen.

Sneek had in de vorige ronde 120 minuten nodig om zaterdagtopklasser Noordwijk in de verlenging op de knieën te krijgen. Mark Homme van der Veen bleek toen het goudhaantje door de winnende 2-1 te maken. AZ won eenvoudig met 4-1 van SC Veendam.

Voor AZ’s Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands betekent het treffen een weerzien met oude bekenden. “Ik ben geboren en getogen in Sneek”, reageert hij. “Tot mijn zestiende heb ik bij Wit-Zwart Sneek gespeeld, daarna ben ik gaan volleyballen. Mijn club is later opgegaan in de fusieclub SWZ Boso Sneek. Toch wel leuk, zo’n weerzien na zoveel jaar. Er zullen wel wat oude elftalfoto’s opduiken waarop ik sta. Gelukkig zijn er toentertijd nooit bewegende beelden gemaakt.” Bron: AZ.nl

 

One Comment

  1. broedkip

    3 oktober 2012 at 13:25

    Naar Sneek op natuurlijk een donderdag ze blijven ons dwarszitten die KNJB. Die Jclub speelt ook in Sneek maar wel een dag eerder dus meer rust. Zelfs de competitiewedstrijd tegen VVV moet hierdoor worden omgezet. Klassejustitie JA dus.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *