Arthur Numan aan de slag als scout voor AZ

By
Updated: september 22, 2012

Arthur Numan wordt actief voor AZ. De Alkmaarders hebben de voormalig international aangesteld als scout.

Numan was voor het laatst werkzaam bij Aston Villa, waar hij na het vertrek van manager Alex McLeish ook zijn biezen kon pakken. “Zo gaat dat in Engeland, dan gaat iedereen eruit”, vertelt hij in De Telegraaf.

De 42-jarige Numan kijkt nu uit naar zijn avontuur in Alkmaar. “Ik heb vorige week een gesprek gehad met AZ en vond het leuk om daar in te stappen”, aldus de oud-verdediger, die als speler voor HFC Haarlem, FC Twente, PSV en Glasgow Rangers uitkwam.

“Voorlopig is het op part-time basis”, maakt Numan tenslotte nog duidelijk. “Dat betekent dat ik in het weekeinde twee of drie wedstrijden bekijk en op dinsdag aanschuif bij het scoutsoverleg.” Bron tekst en foto: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

 1. Peejee

  22 september 2012 at 14:44

  Zag Arthur al rondhuppelen op hetcomplex van asv Flamingo’s 64. Tijdens AZA1 tegen NAC A1. Dachtdat hij aan het scouten voor een andere bvo.
  Niet dus. Positief, kundige gozer. Kun je wat mee.

 2. bart

  22 september 2012 at 17:26

  welkom Arthur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *