‘Aston Villa heeft interesse in Altidore’

By
Updated: september 21, 2012

Brett Holman speelt na de jaarwisseling mogelijk weer samen met Jozy Altidore. De twee wisten elkaar vorig seizoen goed te vinden bij AZ en Holman tekende in de zomer een contract bij Aston Villa, dat nu ook interesse heeft in Altidore. Paul Lambert kan nog wel een doelpuntenmaker gebruiken en Altidore heeft dit seizoen al zeven keer gescoord in vijf competitiewedstrijden voor AZ. Bron: Voetbalzone.nl/Birmingham Mail

7 Comments

 1. KeesK

  21 september 2012 at 11:48

  Verbeek heeft hem bijna letterlijk voor de loopbaan afgrond weggesleept en ik denk dat we daarom nog een aantal jaren van zijn diensten kunnen genieten. Altidore zou gek zijn als hij nu AZ verlaat en dat beseft hij maar al te goed. Zo’n middenmoter als Aston Villa is ook niet echt aantrekkelijk en ik zie AV ook niet met emmers geld over de brug komen om de AZ kas dik te spekken. Dit soort berichten acht ik voorlopig als vermakelijk en complimenteus voor de speler en trainer. Er zal nog meer interesse volgen van andere clubs die denken de Amerikaan voor een schappelijk bedrag over te kunnen nemen. Hoogstens Boymans zal misschien stiekem hopen dat zo’n bericht waarheid wordt. Maar voorlopig zit deze potentiële volgende Verbeek revelatie (na o.a. Dost, Huntelaar, Sigthorsson en nu Altidore) nog op de bank en steelt Altidore als een rasechte Amerikaan de show.

 2. Jeroen

  21 september 2012 at 11:49

  Tja dat is natuurlijk de keerzijde van succes. Je komt dat ineens in de picture bij verschillende clubs die je graag willen overnemen. Laten we hopen dat AZ hem dan pas aan het eind van dit seizoen eventueel laat vertrekken. Niet weer midden in het seizoen. Het liefst zie ik hem hierna ook nog een seizoen voor ons spelen.

 3. Gerrit Vooijs

  21 september 2012 at 18:54

  Probleem met Altidore is dat hij bijna 1 miljoen euro verdient. 1/3 van AZ en tot 1-7-13 de rest van Villa Real.
  Hoe mooi ook, Altidore zal als hij goed presteert niet willen inleveren en AZ kan geen 1 miljoen aftikken…..
  Presteert Altidore slecht zal AZ Altidore ook graag verkopen.

  Dus hoe het ook gaat met Altidore, hij lijkt daarmee ondanks zijn contract tot 1 juli 2015 aan zijn laatste seizoen voor AZ bezig te zijn.

  • Peejee

   22 september 2012 at 11:14

   Hey Gerrit,

   Buiten de salarisverdeelsleutel om, is het niet zo dat Villa Real ook nog een groot gedeelte van de transfersom ontvangt bij doorverkoop? Tenminste, dat had ik begrepen..

   • Gerrit Vooijs

    22 september 2012 at 17:10

    Hee Pee,
    Daar is nooit iets van naar buiten gekomen maar aangezien deze salarisconstructie na onderhandelen tot stand is gekomen, verwacht ik ook dat Villa Real mee deelt in de winst.

   • Jeroen

    22 september 2012 at 23:29

    Ja volgens mij 30% wat ik ooit eens ergens gelezen had. Is natuurlijk ook vrij normaal als je ziet dat ze nog steeds een groot deel van zijn salaris betalen. Ben inderdaad bang dat Gerrit gelijk heeft en dat Altidore niet veel langer zal blijven. AZ zal nooit de 1 miljoen per jaar kunnen betalen.

 4. azdc

  21 september 2012 at 19:01

  Tot ze horen wat hij moet kosten….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *