Verbeek ziet ‘interessante tijd’ aanbreken bij AZ

By
Updated: september 19, 2012

Gertjan Verbeek heeft op korte termijn weer wat te kiezen bij AZ. Deze week keert een vijftal spelers terug bij de Alkmaarse selectie, tot blijdschap van de oefenmeester.

Etiënne Reijnen en Johann Berg Gudmundsson hebben hun schorsing uitgezeten, terwijl Ali Messaoud, Thomas Lam en Celso Ortiz na blessures weer aansloten bij de groepstraining. “De grootste winst van afgelopen week is dat we weer keuzes kunnen maken en dat wordt de komende tijd heel interessant”, vertelt Verbeek in Voetbal International.

Naast het vijftal maakte Maarten Martens afgelopen zondag al zijn rentree in de competitiewedstrijd tegen Roda JC (4-0). Volgens Verbeek kleven er louter voordelen aan de luxeproblemen. “Doordat er weer een grote selectie op het veld staat, aangevuld met onze laatste aankoop Markus Henriksen, schiet het niveau van de trainingen ook gelijk omhoog”, besluit de AZ-trainer. Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  19 september 2012 at 19:28

  Goed om te horen. Laten we hopen dat ze goed kunnen trainen en dat er gezonde concurrentie is voor elke positie. De komst van Rosheuvel heeft al wat losgemaakt bij Beerens. Laten we hopen dat dit ook bij andere gaat gebeuren zodat we een mooi seizoen gaan krijgen. Ik heb er vertrouwen in.

  • KeesK

   19 september 2012 at 22:20

   Je bent niet de enige die er vertrouwen in heeft! 🙂

 2. maarten

  19 september 2012 at 22:21

  Top, dit zijn de berichten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *