Martens hoopt nog steeds op transfer

By
Updated: september 12, 2012

Maarten Martens zou in de winterstop of na dit seizoen zomaar eens kunnen vertrekken bij AZ. De Belgische linkspoot, die Niklas Moisander opvolgde als aanvoerder, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken.

Martens kreeg op het sponsorontbijt bij AZ de vraag of hij snel zou kunnen vertrekken uit Alkmaar. “Ik heb nu nog een contract voor twee jaar bij AZ. De kans is dus zeker aanwezig dat ik binnen afzienbare tijd een transfer ga maken. Ik sta open voor een breed aantal clubs. Ik zal echter toch eerst een goed seizoen moeten spelen voordat ik naar een club kan waarvan ik denk dat ik er thuis hoor. Hoe het met mijn hamstringblessure gaat? Goed. Ik heb rust kunnen nemen en heb er nu geen last meer van.”

Daarop liet de linkspoot weten dat een trainer niet de doorslag zal geven voor een besluit over een nieuwe club. Hij antwoorde op een vraag wat belangrijker was, de club of de trainder: “De club, want een trainer kan snel weer weg zijn. Toen ik hier zes jaar geleden kwam, was het wel zo dat de combinatie me erg aansprak: de ambities van AZ en het trainen onder Louis van Gaal.” Bron: Soccernew.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *