Maher alsnog opgeroepen voor Oranje

By
Updated: september 9, 2012

Maher, die onderdeel uitmaakte van het winnende elftal van Jong Oranje (4-1 tegen Oostenrijk) is per direct overgeheveld naar het grote Oranje omdat Leroy Fer te kampen heeft met een knieblessure.
Na zijn debuut tegen België liggen speelminuten tegen Hongarije dinsdag alweer meteen op de loer omdat Jordy Clasie in de wedstrijd tegen Turkije liet zien het niveau nog niet aan te kunnen. Bron: AZfanpage.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    9 september 2012 at 13:56

    Leuk voor Maher. Clasie speelde inderdaad niet best, dus ik denk dat Maher wel wat speelminuten zou kunnen verwachten. Wat vonden jullie overigens van het “nieuwe” Oranje?

  2. vvdne

    9 september 2012 at 20:20

    Verrassend, maar het is nog geen top team. Martens Indi heb ik altijd een flut voetballer gevonden. Hij doet het beter dan verwacht, maar als dit het beste is dat we als NL te bieden hebben achterin, dan maak ik me toch wel zorgen. Dezelfde zorgen heb ik op dit moment overigens ook bij AZ. Was eerst instantie blij dat Moisander vertrok en betreurde het dat simon poulsen niet langer wilde blijven. Maar nu mis ik ze gewoon echt. Het is niet zo dat Reinen en Gorter niks kunnen, maar ze halen gewoon het zelfde niveau (nog) niet. Alles bij elkaar draait het gewoon nog niet zo lekker. Maar ik denk dat we er volgend jaar weer helemaal staan en dat we gewoon mee doen voor een plaats bij de eerste zes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *