Luciano: ‘Tegen AZ voetballen is frustrerend’

By
Updated: maart 2, 2009
Luciano: 'Tegen AZ voetballen is frustrerend'

De keeper van FC Groningen blikte even terug op de wedstrijd tegen AZ en kwam tot de conclusie dat voetballen tegen AZ frustrerend is.

“AZ was niet normaal. Ik heb ook tegen PSV, Ajax, en FC Twente gespeeld, maar AZ is een klasse sterker.” Volgens Luciano is er dan ook geen twijfel mogelijk en wordt AZ kampioen. “Die ploeg heeft alles. Van de keeper tot de diepste spits loopt de selectie over van kwaliteit. Ze slikken heel weinig tegengoals.”

“Zelfs als iemand uitvalt, worden ze nauwelijks verzwakt. Ari moest vervangen worden door Pelle. Die scoorde zaterdag de eerst twee treffers. Tegen AZ voetballen is frustrerend. Als ze honderd procent zijn, maakt geen enkele club in Nederland een kans tegen hen.”

Volgens de doelman is Dembélé klaar voor de absolute top. “Een klassespeler. Als hij blessurevrij blijft, is hij volgend jaar klaar voor de absolute top: Man UTD, Real Madrid of Barcelona. Ik klets niet uit mijn nek. Eidur Gudjohnson speelt bij Barcelina en die is heus niet beter dan Dembélé. Integendeel, Dembélé is beter dan die IJslander. Moussa van de bal zetten is onmogelijk.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *