Klavan: ‘Je kunt spreken van een droomtransfer’

By
Updated: maart 1, 2009
Klavan: 'Je kunt spreken van een droomtransfer'

Klavan was zeer tevreden over zijn eigen optreden tegen FC Groningen. De verdediger, in de winterstop overgekomen van Heracles Almelo, heeft totaal geen moeite om zich aan te passen.

“De eerste helft vond ik het voor mij persoonlijk moeilijk, omdat FC Groningen met twee spitsen speelde. Na rust kwamen we tegenover één spits te staan en kon ik meer indribbelen. Het is lekker om in een goed voetballend team te spelen. Bij Heracles was het vooral veel lopen en tegenhouden.”

“Ik had trouwens verwacht dat de aanpassing aan AZ moeilijker zou verlopen, maar het gaat elke wedstrijd makkelijker. De sfeer in de kleedkamer is fantastisch; ik voelde me na een week al thuis. Je kunt spreken van een droomtransfer.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *