AZ in eigen huis kopje onder tegen Anzhi: 0-5

By
Updated: augustus 30, 2012

Het Europa League verhaal is voor AZ dit seizoen snel afgelopen. Waar vorig seizoen nog de kwartfinale werd bereikt, haalt de Alkmaarse club nu niet eens de groepsfase. Over twee duels was Anzhi met 6 doelpunten verschil een stuk sterker.

AZ had er vandaag nog alle vertrouwen in, maar uiteindelijk werd het vandaag compleet van het veld gespeeld door het team van Guus Hiddink. In Rusland viel de schade nog enigszins mee. Er werd immers maar met 1-0 verloren en AZ was in die wedstrijd vaak de bovenliggende partij. Kortom, dit gaf vertrouwen voor het thuisduel waar AZ normaal gesproken een stuk sterker is. Helaas verliep de avond niet zoals verwacht en werd het team van Verbeek compleet van het veld gespeeld.

Later meer.

10 Comments

 1. Evert

  30 augustus 2012 at 23:00

  Hiep hiep hoera, maar gelukkig zijn we financieel gezond………. 🙁

 2. Jeroen

  30 augustus 2012 at 23:01

  KANSLOOS verloren! Noem eens een speler die zijn niveau heeft gehaald? Ik kan alleen op Beerends komen, maar voor de rest viel het me allemaal vies tegen. Reijnen en Viergever begonnen ook sterk, maar uiteindelijk was het een gatenkaas achterin. Marcellis maar eens parkeren bij Jong AZ?

 3. Evert

  30 augustus 2012 at 23:05

  Trouwens hulde aan de trouwe fans in het stadion, aan jullie heeft het zeker niet gelegen, nogmaals. Top!!!!

 4. Evert

  30 augustus 2012 at 23:08

  De slag verloren op het middenveld, tja en Valkenburg……….kansloos wat een amateur…….zucht

 5. maarten

  30 augustus 2012 at 23:12

  Mooi klote, nu vol voor de competitie gaan. En gelijk probere die psvers met beide benen op de grond te zetten,

 6. KeesK

  31 augustus 2012 at 10:25

  Lekker, met PSV uit in het vooruitzicht…
  Ik vrees dat de competitie ook nog een hele kluif gaat worden en dat dit jonge AZ een opbouwperiode nodig heeft om in de subtop mee te gaan draaien.

 7. Mark

  31 augustus 2012 at 11:47

  Nu helemaal focussen op de competitie! Henriksen op de plaats van Maher en Maher op de plaats van Falkenburg. Met deze opstelling zie ik t toch wel zitten!

  • Jeroen

   31 augustus 2012 at 11:54

   Henriksen zal zondag nog niet spelen. Daarna hebben we weer een interland periode, dus als het mee zit speelt hij mid september zijn eerste wedstrijd voor AZ. Laten we niet hopen dat hij nog eerst een half jaar nodig heeft bij Jong AZ. We hebben hem namelijk NU nodig. Het middenveld met Maher, Elm en Falkenburg is gewoon niet goed genoeg.

 8. Warre

  31 augustus 2012 at 12:47

  Volgens Bronnen zouden de onderhandelingen met Henriksen in een slop zitten door de uitschakeling tegen Anzhi.

  • Jeroen

   31 augustus 2012 at 13:27

   Mwah dat lijkt me sterk. Henriksen wist al dat de kans op uitschakeling een stuk groter was vanwege het verlies in Rusland van vorige week. Dus lijkt me niet dat hij daar nu ineens moeilijk over gaat doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *