Holman vervangt Ari in de spits

By
Updated: februari 27, 2009
Holman vervangt Ari in de spits

Louis van Gaal zal morgen in de wedstrijd tegen FC Groningen niet kunnen beschikken over de goaltjesdief Ari. De spits liep afgelopen woensdag een spierverrekking op tijdens de training. Alhoewel Ari toch graag wil spelen heeft Van Gaal besloten geen risico te nemen.

“Donderdag is Ari nog de hele dag behandeld en heeft hij ook nog op het trainingsveld gestaan. Hij wil zelf graag spelen, maar we houden hem uit voorzorg aan de kant. Holman werkte deze week, nadat hij vijf dagen ziek is geweest, een aangepaste training af. Hij is nu weer fit en kan in principe negentig minuten spelen, ook vanwege zijn fantastische mentaliteit.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *