AZ wacht nog steeds op deel transfergeld Pellè

By
Updated: augustus 30, 2012

Feyenoord wil vandaag de transfer van Graziano Pellè afronden. De Telegraaf meldt dat de Rotterdammers alle krachten hebben verzameld om een deal te sluiten met Parma, de huidige club van de Italiaan. Daarbij speelt AZ, de oud-werkgever van de spits, ook nog een rol. De club uit Alkmaar krijgt nog geld van Parma voor Pellè.

AZ heeft de FIFA ingeschakeld om het bedrag van Parma te krijgen. “Voor Pellè is het prachtig dat hij weer kan terugkeren in de Eredivisie”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands. “Maar zijn club Parma heeft ons pas een derde van de transfersom betaald, die is afgesproken bij het vertrek van Pellè naar Italië. De tweede en derde termijn van de transfersom zijn nooit overgemaakt. Parma weigert gewoon te betalen.”

De FIFA moet AZ nu te hulp schieten. “We hebben een zaak aangespannen tegen Parma bij de FIFA en zullen wij er bovenop zitten als er nu bedragen worden betaald aan Parma.” Bron: FCUpdate.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  30 augustus 2012 at 09:15

  Schandalig!! Net zoals bij Medunjanin moesten we belachelijk lang wachten. De FIFA moet daar echt eens wat aan gaan doen. Bijvoorbeeld dat de speler niet mag spelen als er niet wordt voldaan aan de gemaakte afspraken.

 2. JeroenH

  30 augustus 2012 at 13:52

  Daar heb je in dit geval alleen de speler mee in niet de club dus dat lijkt mij ook geen plan.

 3. maarten

  30 augustus 2012 at 20:29

  Vind wel leuk dat hij weer terug is, voor AZ was hij gewoon niet goed genoeg maar vond het wel een lache gozer altijd,

  Maarrrrrr wel eerst betalen natuurlijk, dacht dat dat altijd met bankgaranties ging enzo, want dit kan natuurlijk niet.

 4. maarten

  30 augustus 2012 at 20:39

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *