Jans: ‘We gaan ervoor om AZ te verslaan’

By
Updated: februari 27, 2009
Jans: 'We gaan ervoor om AZ te verslaan'

Morgenavond wordt het duel tussen AZ en FC Groningen afgewerkt. De coach Ron Jans blikte alvast vooruit op de wedstrijd.

“Er is natuurlijk niets leuker dan de koploper pootje te lichten. Sinds half september hebben ze al 22 keer op rij niet verloren. Ze staan bovenaan en dat is dik verdiend omdat ze de meest constante ploeg zijn. Ze hebben al zeventien keer de nul gehouden en beschikken over uitstekende spelers.”

De kracht van AZ ligt volgens Ron Jans in de omschakeling. “AZ is een van de beste ploegen van Nederland. Maar ik kijk uiteraard liever vanuit ons eigen perspectief.”

“We gaan ervoor om AZ te verslaan. Daarvoor zullen we verscrhrikkelijk hard moeten werken. Wij zullen op onze beurt kansen krijgen als zij de bal verliezen. We moeten geleerd hebben van de wedstrijd in Euroborg. Hoewel het een hele andere wedstrijd zal zijn. Aan beide kanten zijn de topscorers van de Eredivisie wel aanwezig.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *