Swerts hekelt uitspraken Marco van Basten

By
Updated: februari 25, 2009
Swerts hekelt uitspraken Marco van Basten

Swerts is verbaasd over de uitlatingen van Ajax coach Marco van Basten over zijn aanvalslinie. Dat zei de Belg in het voetbalpraatprogramma Voetbal International.

In een persconferentie tegenover goal.com was Van Basten geïrriteerd geraakt over zijn aanvalslinie. “Ik ben wel geschrokken. Het feit dat wij niet op balbezit kunnen spelen vind ik ongelooflijk. Als je voorin mensen hebt die binnen één seconde de bal verliezen, vind ik dat amateuristisch overkomen.”

Swerts vindt het niet verstandig van de coach dat hij dit in de media vetileert. “Ik speel niet bij Ajax, maar ik denk niet dat het verstandig is van Marco van Basten om dat naar buiten te brengen. Ik zie het niet snel gebeuren dat Louis van Gaal dat voor de televisie zou doen”.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *