AZ mag onderhandelingen starten met Henriksen

By
Updated: augustus 29, 2012

Ondanks dat beide clubs er nog niet volledig uit zijn, heeft AZ toestemming gekregen om met Markus Henriksen te gaan onderhandelen over een contract.

Gisterenavond waren beide clubs aan het onderhandelen en er is nog geen definitief akkoord bereikt over de transfer van de getalenteerde Noor Henriksen. “We zijn er nog niet helemaal uit, maar we hebben AZ toestemming gegeven om met Markus te praten en te horen wat hij over de zaak te zeggen heeft”, aldus Rosenborg-directeur Hroar Stjernen.

Een akkoord tussen beide clubs lijkt dan ook niet ver weg. Toch moet AZ wel vaart maken, want het schijnt dan Celtic een bod aan het voorbereiden is op de middenvelder. Gisteren liet Neil Lennon al weten erg gecharmeerd te zijn van Henriksen en hem graag naar Glashow te willen halen. Vooralsnog onderhandelt Rosenborg alleen met AZ.

2 Comments

  1. Jeroen

    29 augustus 2012 at 08:00

    Top! Nu snelheid erin houden en zorgen dat deze jonge morgen al de medische keuring ondergaat. Je moet niet willen dat een andere club nu een poging gaat ondernemen.

  2. AZFanatic

    29 augustus 2012 at 08:41

    Idd. Dan maar wat meer betalen. Deze jongen verdiend dat wel terug als ik de beelden zie. Hoop dat het lukt, meestal als ze in gesprek mogen is het vrijwel voor elkaar zoals het bericht ook zegt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *