Altidore: ‘Diep van binnen wil ik natuurlijk kampioen worden’

By
Updated: augustus 28, 2012

Altidore is lekker bezig dit seizoen. Hij scoorde al vier keer in maar drie duels. In gesprek met NuSport gaat hij in op de stelling of AZ kampioen kan worden dit jaar.

“Voor deze zomer, toen er nog niemand vertrokken was, zou ik zeggen: zeker. En eigenlijk is mijn standpunt nauwlijks veranderd, ondanks het gegeven dat er een stuk of zes spelers zijn weggegaan. AZ heeft een heel slim beleid. Er zijn een paar zeer talentvolle spelers bijgekomen. Iedereen bij ons zegt dat het doel is om weer te plaatsen voor Europees voetbal. Dat zeg ik zelfs soms ook, maar diep van binnen wil ik natuurlijk kampioen worden.”

“Vorig jaar waren er er al dichtbij. In april gaven we het weg door binnen drie dagen onnodig vijf punten te verliezen tegen Twente en PSV. Als dat niet gebeurd was, denk ik dat we de koppositie hadden vastgehouden tot het einde,” aldus Altidore.

One Comment

  1. De echte supporter

    28 augustus 2012 at 22:59

    Ik vond ook dat we in december veel punten hebben verloren, maar natuurlijk gaan we voor het kampioenschap.. Het zal wel moeilijker worden dan vorig seizoen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *