Henriksen over AZ: ‘Ze vinden mij een interessante speler, dat is positief’

By
Updated: augustus 28, 2012

AZ verblijft op dit moment in Noorwegen om te onderhandelen met Rosenborg BK over een transfer van Markus Henriksen. De Noorse club laat weten dat er nog geen akkoord is bereikt. “We hebben onderhandeld met een buitenlandse club, maar er is nog geen consensus. Het is nu aan de andere club om de onderhandelingen opnieuw op te starten.” AZ moet overigens wel vrezen voor concurrentie. “We weten ook van de interesse van andere clubs. Tot op heden is niets concreet.”

Henriksen is zelf nog niet bezig met een overgang en wacht geduldig af. “Er zijn meer opties, we zullen zien wat er gebeurt.” Overigens is de interesse van AZ in de middenvelder niet nieuw. “De club volgt mij al langer. Ze vinden mij een interessante speler, dat is positief. We zullen zien wat de komende dagen brengen.”

8 Comments

 1. Jeroen

  28 augustus 2012 at 14:11

  AZ moet nu niet moeilijk gaan doen! Gewoon transferbedrag ophoesten. Ze hebben een hoop verkocht deze zomer en weinig geld uitgegeven. Soms moet je gewoon dokken voor een speler. Laten we hopen dat ze er snel uitkomen, want anders moet AZ zich gaan richten op een alternatief.

 2. Michiel

  28 augustus 2012 at 14:54

  Het is heel simpel. Ga je voor het linkerrijtje dan haal je hem, anders worden we een subtopper.

  • Mozes

   28 augustus 2012 at 15:08

   Linkerrijtje is subtop. Rechterrijtje spreekt men over middenmoot of degradatiekandidaat.

   Zo´n groot verschil gaat 1 speler niet maken tenzij het Messi is.

   • Jeroen

    28 augustus 2012 at 15:29

    Mwah ik ben het deels wel eens met Michiel. Zonder een echte middenvelder ga je het niet redden. Maher is een aanvallende middenvelder en speelt nu niet op zijn favoriete positie. Met Henriksen heb je het balans weer terug in het elftal.

    • Mozes

     28 augustus 2012 at 15:45

     Dat kan ook op een andere manier. Daar heb je geen nieuwe speler voor nodig alhoewel ik hem graag zie komen.

     Tegen Heracles speelde Viktor Elm daar uitstekend en heeft daar ook de kwaliteiten voor, Reijnen heeft daar ze beste wedsrijd gespeeld. De meeste nieuwe spelers hebben toch even nodig om zich op gemak te voelen en goed te voetballen.

 3. rucarni

  28 augustus 2012 at 19:51

  gewoon haln die jongen ..lijkt me een hele goede voetballer aanvallend en toch controle houden op het middenveld. topper lijkt me .

 4. Jeroen

  28 augustus 2012 at 21:28

  Op twitter gaat nu het nieuws dat AZ akkoord heeft bereikt en dat Henriksen voor het eind van de week gaat tekenen bij ons

 5. De echte supporter

  28 augustus 2012 at 22:57

  Dat zou een mooie aanwinst zijn voor az

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *