AZ voor vijf jaar in zee met nieuwe partner Vrumona

By
Updated: augustus 27, 2012

AZ en frisdrankenleverancier Vrumona hebben een Business Sponsorovereenkomst afgesloten voor een periode van vijf jaar. In het kader van de samenwerking wordt Gatorade de officiële sportdrank van de 1e Selectie en de AZ Jeugdopleiding.

Frisdrankenleverancier Vrumona voert onder meer de merken Pepsi, 7UP, Gatorade, Rivella en Pago (licentiemerken) en Crystal Clear, SiSi, Royal Club, Sourcy, Sourcy Vitaminwater, JOY en Climax (eigen merken). Buiten dat Gatorade de officiële sportdrank wordt van de A-selectie en de AZ Jeugdopleiding, zullen deze dranken geschonken worden in het AFAS Stadion en op Sportcomplex ’t Lood. De leverantie van de dranken zal geschieden door Heineken Brouwerijen Noord-Holland.

“Met opnieuw een bedrijf dat voor langere periode het vertrouwen in AZ uitspreekt, zijn wij uiteraard enorm blij”, aldus Directeur Algemene Zaken van AZ Toon Gerbrands. “Het geeft de tendens aan dat AZ steeds vaker gezien wordt als serieuze partner en bovendien boegbeeld van de regio. AZ en Vrumona gaan samenwerken aan de optimale invulling van zowel de horeca als het aanbod voor de gasten van AZ. Wij zijn ervan overtuigd dat ons een mooie periode te wachten staat.” Bron: AZ.nl

 

One Comment

  1. stefan

    27 augustus 2012 at 19:03

    Gesponsorde Frisdranken waarom zijn die drinkmunten dan zo duurder geworden?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *