Maher: ‘Ik blijf nog een jaar bij AZ’

By
Updated: augustus 27, 2012

Adam Maher heeft zich neergelegd bij nog een seizoen AZ. De middenvelder weet dat de Alkmaarders niet happig zijn op het vertrek van nog een sterkhouder.

AZ denkt alleen nog aan uitstaande transfers als er een exceptioneel bod uit de fax komt rollen. De door Ajax en PSV begeerde Maher rekent daar niet meer op en zegt maandag: “Ik blijf nog een jaar bij AZ.”

Het negentienjarige talent hoopt wel dat zijn club zich nog gaat versterken. Door het vertrek van Rasmus Elm acteert Maher plots op ‘zes’. “Ik speel de laatste weken veel meer naar achteren”, erkent hij na afloop van de wedstrijd tegen sc Heerenveen (0-0).

“Wat er dan steeds gebeurt is dat het andere team een mannetje op me zet. Ik werk veel meer fysieke duels uit dan anders. Dat is lastig en eigenlijk speel ik ook liever meer naar voren, ik heb het gevoel dat ik op ‘tien’ belangrijker kan zijn voor het team.”

“Ik heb vernomen dat de club nog steeds op zoek is naar een vervanger voor Rasmus Elm. Ik hoop dat dat doorgaat, zodat ik weer op een aanvallender positie kan voetballen”, aldus de Marokkaan in het Algemeen Dagblad. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  27 augustus 2012 at 09:48

  Ahh dat verklaart waarom je niet zo goed speelt ;-)… Snap wel dat hij hierover zeurt, want je ziet gewoon dat hij zich daar niet lekker voelt. Laten we hopen op een versterking deze week.

  • Mike

   27 augustus 2012 at 18:26

   Vond hem juist gisteren een van de beste met Reijnen verder vond ik hem ook nog niet sterk maar gisteren wel. verder heb je gelijk hij kan gewoon veel beter op de plek van Falkeburg

 2. rucarni

  28 augustus 2012 at 10:42

  nou mike tijd voor een bril dan want hij speelde een drama wedstijd hoor….. alles zelf willen doen terwijl er mensen voor het doel vrij staan heeeeeel veel met de bal lopen terwijl dat niet nodig was…neee echt niet goed hoor.maar het viel niet erg op omdat az heel slecht speelde Reijnen ben ik met je eens die speelde erg goed,,maar heb me dan wel weer opgewonden over onze nieuwe links achter Gorter die steeds te langzaam was of te ver van ze man af stond ook die speelde heel heel slecht…. het moet in ze geheel een stuk beter worden anders gaat het niet goed.

  • Jeroen

   28 augustus 2012 at 11:10

   Die Gorter was inderdaad niet best tegen Heerenveen….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *