Ajax liegt over transferbedrag Moisander

By
Updated: augustus 24, 2012

Verbeek heeft vandaag wederom duidelijk gemaakt dat Ajax heeft gelogen over het betaalde transferbedrag voor Niklas Moisander. De AZ verdediger maakte deze week de overstap naar de Amsterdammers, maar zij doen geloven dat er maar 3 miljoen euro is betaald. Ongelooflijk vind Verbeek want het is namelijk niet waar.

Volgens de trainer heeft het Moisander pijn gedaan dat Ajax liegt over de transfersom. Die ligt namelijk veel hoger dan de 3,2 miljoen euro waar in de pers over wordt gesproken. Over de daadwerkelijke hoogte deed Verbeek overigens geen uitspraak.

2 Comments

 1. Jeroen

  24 augustus 2012 at 17:51

  Amsterdamse arrogantie? Slangenkuil? Welkom bij 020 Niklas…. je droomclub… liegt nu al. Ik hoop voor je dat dit geen misstap gaat worden voor je. Geen enkele speler van AZ naar Ajax heeft het goed gedaan.

 2. hAnZ

  25 augustus 2012 at 20:46

  Tja Jeroen, ze gaan allemaal naar 020 omdat dat een topclub is….
  Dat ze na een tijdje aan de dijk worden gezet (nu sigthorson op de bank…) zien ze schijnbaar niet. Wel die bedragen op hun salarisstrookje.
  Voor ajax zijn ze niks meer of minder dan een ordinaire investering. Een soort van wandelend aandeel, zo koop je iemand, zo verkoop je iemand. Wat een vervelende club, bah.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *