Maher: ‘Ik kan dit seizoen belangrijk zijn voor AZ’

By
Updated: augustus 23, 2012

Ondanks dat Maher de ambitie heeft om voor een “echte” topclub te spelen in Nederland, legt hij zich neer dat een transfer er nu niet meer in zit. Hij blijft dan ook zonder problemen in Alkmaar.

Zijn standpunt zal hij niet wijzigen, maar heeft wel vrede met het feit dat het dit seizoen zeer waarschijnlijk niet meer gaat lukken. ‘Maar ik ben echt nooit zo serieus met een transfer bezig geweest. Ik kan dit seizoen belangrijk zijn voor AZ en het is echt geen straf hier nog even te moeten blijven,’ aldus Maher.

3 Comments

 1. Jeroen

  23 augustus 2012 at 16:14

  Tja wat moet je hiermee? Eerst schreeuwen dat je weggaat en nu ineens aangeven dat je belangrijk kan zijn voor AZ. Ik denk gewoon dat hij ook wel weet dat er op dit moment gewoon geen clubs interesse in hem hebben. Hij moet gewoon niet zeuren en gewoon iedere week laten zien dat hij een topper is.

 2. rucarni

  23 augustus 2012 at 20:30

  wat een gelul van die maher zeg ….. eerst schreeuwen en nu zeggen dat je er niet mee bezig geweest bent …neem je troep in de maling maher

 3. De echte supporter

  23 augustus 2012 at 20:49

  Als hij een topper wilt worden dan moet hij beter voetballen dan vanavond. Een bal goed van hem. Kortom klep dicht en voetballe

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *