AZ blijft zoeken naar vervanger voor Elm

By
Updated: augustus 23, 2012

AZ blijft zoeken naar een vervanger voor de vertrokken Rasmus Elm. De Alkmaarders verkochten ook Niklas Moisander, maar gaan zijn vertrek intern oplossen.

Volgens Voetbal International beurden de Alkmaarders vier miljoen euro voor de Finse verdediger, maar verandert dat niets aan het standpunt van de club. Etiënne Reijnen en Thomas Lam worden gezien als de opvolgers van Moisander. Technisch directeur Earnest Stewart is alleen op zoek naar een controlerende middenvelder.

“Voor die positie zijn we met verschillende opties bezig, zonder dat het nog concreet is geworden”, zegt Stewart in het weekblad. “Wat ons betreft blijft het bij die ene aankoop, al kun je dat nooit met honderd procent zekerheid verkondigen. Als we morgen een bod van vijftien miljoen euro krijgen voor welke speler dan ook, ga je daar toch over nadenken.” bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. AZDC

  23 augustus 2012 at 14:05

  15 mln is dus Maher

 2. Jelle-az

  23 augustus 2012 at 17:12

  AZ zou al rond zijn met Rosenborg om Marcus Hendriksen, ze zouden ruim 2 miljoen hebben neergelegd voor hem. Alleen moet hij zelf nog met AZ tot akkoord komen, maar wie weet is hij dan wel de vervanger voor Rasmus.

  • Jeroen

   23 augustus 2012 at 20:10

   Hoe weet je dat?

   Dit zou echt fantastisch nieuws zijn! Ik zie Hendriksen erg graag naar AZ komen. Is toch een zeer groot talent met vergelijkbare potentie als Elm.

 3. Jeroen

  23 augustus 2012 at 20:31

  Check dit bericht! Weet niet of deze site erg betrouwbaar is, maar het zou wel mooi zijn: http://transferboulevard.nl/voetbal-transfer-gerucht/eredivisie/az-heeft-markus-henriksen-binnen

  • KeesK

   24 augustus 2012 at 00:36

   Op zijn wikipedia pagina staat ook al vaag AZ vermeldt…
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Markus_Henriksen
   De fans zijn er al vroeg bij! Hopelijk komt het dan ook rond.
   Maar wie wordt het slachtoffer op het middenveld als hij komt? Victor Elm?

 4. rucarni

  23 augustus 2012 at 20:32

  moet zeker nog een middevelder bij en ook nog een verdediger.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *