Viergever over Europa League duel: ‘Ik denk niet dat we favoriet zijn’

By
Updated: augustus 22, 2012

Nick Viergever speelt aankomende donderdag met AZ tegen het Anzhi Makhachkala van trainer Guus Hiddink. De 23-jarige verdediger zal spelen tegen topspits Samuel Eto’o, die indruk maakte in de shirts van onder andere FC Barcelona en Internazionale.

“Eto’o zal waarschijnlijk de beste zijn die ik tot op heden ben tegengekomen in het internationale voetbal”, dat vertelt Viergever aan Voetbal International. Ook over het duel met het sterrenensemble laat de Oranje-international zijn licht schijnen. “Ik denk niet dat wij favoriet zijn”, aldus de mandekker.

“Maar wij moeten onszelf ook weer niet te veel druk opleggen. Ik weet echt niet hoe goed die jongens zijn. Vitesse had daar een ronde eerder ook op voorsprong kunnen komen, begreep ik”, aldus de oud-speler van Sparta Rotterdam.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *