Verbeek: ‘De deur is gesloten’

By
Updated: augustus 21, 2012

AZ heeft deze zomer een hoop spelers zien vertrekken (Benschop, Klavan, Poulsen, Holman, Elm en Moisander). Als het aan de coach ligt is het nu wel klaar en kan er alleen nog een speler vertrekken wanneer er veel geld wordt geboden.

Tegenover de NOS legde Verbeek het verschil uit tussen de situatie van Moisander en die van Adam Maher en Nick Viergever. “Bij Niklas hebben we de deur op een kier gehouden en hebben we gezegd dat er te praten viel als de marktconforme prijs betaald zou worden”, vertelde hij. “Ook voor Adam Maher en Nick Viergever hebben we de prijs vastgesteld, maar die moet ruimschoots overtroffen worden willen we die twee nog laten gaan.”

“De deur is gesloten en kan alleen nog maar geopend worden met een apart slot”, aldus de coach.

One Comment

  1. De echte supporter

    22 augustus 2012 at 08:54

    Oke, maar dan ook de poot stijf houden… Ik ben van menng dat maher mag gaan, maar dat komt door zijn irritante gedrag, voetballend is het een prima speler…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *