Ooijer definitief uit beeld van AZ

By
Updated: februari 16, 2009
Ooijer definitief uit beeld van AZ

Ooijer lijkt definitief niet naar AZ te gaan! De verdediger van Blackburn Rovers was verschillende keren nadrukkelijk gelinkt aan de huidige koploper van de Eredivisie, maar tot een transfer is het nooit gekomen.

Nu heeft Ooijer zijn jawoord geven aan PSV. In Engeland heeft hij een aflopende verbintenis en komend seizoen wil hij graag weer in Nederland spelen. De Eindhovenaren gaan er vanuit dat jonge spelers sneller en beter ontwikkelen wanneer er achterin meer ervaring is.

Technisch Directeur Andrie van Kraaij noemt Ooijer een serieuze kandidaat, maar houdt nog een slag om de arm: ‘Of het namelijk allemaal werkelijk doorgaat, is ook afhankelijk van een aantal omstandigheden.’

Zo moet de nieuwe coach die nog aangesteld moet worden nog zijn goedkeuring geven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *