Ajax coach De Boer: ‘We zijn weer in gesprek’

By
Updated: augustus 19, 2012

Ajax gaat komende week een nieuwe poging wagen om Niklas Moisander te contracteren. De Finse verdediger van AZ is momenteel de belangrijkste kandidaat voor de landskampioen.

“We zijn weer in gesprek”, bevestigde Ajax-trainer Frank de Boer zondag. “Hopelijk komen we nu wel tot een overeenkomst. We zullen aangeven waar onze grenzen liggen. Dan moeten we kijken of dat voor AZ acceptabel is.”

Toon Gerbrands (algemeen directeur) bevestigde namens Ajax de hernieuwde interesse voor Moisander. Trainer Gertjan Verbeek haalde zijn schouders op. “Ik ben een soort waarzegger. Ik riep een paar weken geleden al dat ze zich wel weer zouden melden.” Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  19 augustus 2012 at 22:53

  Waar onze grenzen liggen?? Je weet toch hoeveel hij moet kosten?

  Ik snap AZ hier ook niet meer. Ze zijn veels te coulant. Ze weten wat ze willen hebben voor Moisander, dus laat Ajax eerst een akkoord geven voor het transferbedrag. Zo niet?? dan ook geen toestemming om te onderhandelen met de speler. Nu zitten ze Moisander weer lekker te maken, terwijl ze waarschijnlijk 50% van het gevraagde bedrag willen neertellen.

 2. Knudde

  20 augustus 2012 at 09:51

  Het is gewoon een spelletje. Zeggen dat je een grens hebt in de hoop dat de andere partij toch iets omlaag gaat met de prijs zodat ze evengoed nog wat verdienen. In de winter is anders alsnog weg maar dan voor minder. Bovendien loop je het risico dat ie minder gemotiveerd is. Ik hoop ten zeerste dat AZ en Verbeek zich aan hun woord houden en dat hij alleen weg mag voor een abnormaal hoog bedrag.

 3. Aap

  20 augustus 2012 at 10:52

  Lees op telegraaf.nl dat Ajax waarschijnlijk iets meer dan 3 miljoen betaalt! Naaien ze ons toch weer!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *