AZ wint thuis met 3-1 van Heracles

By
Updated: augustus 19, 2012

AZ heeft tegen Heracles Almelo zijn eerste zege van het seizoen geboekt. De Alkmaarers wonnen thuis met 3-1.

Heracles zocht vrolijk de aanval, maar was verdedigend erg kwetsbaar. De ploeg uit Almelo mocht zelfs blij zijn dat het bij rust slechts 2-0 stond. Altidore en Martens rondden af na schitterende combinaties, maar Falkenburg, Beerens en Maher misten enkele dotten van kansen.

Heracles, dat voor rust via Rienstra de lat raakte, kwam na rust minder vaak in de problemen, ook omdat AZ gas terugnam en veel minder scherp was. Aan het einde van de gezapige tweede helft maakte Armenteros het nog even spannend, maar Altidore gooide het duel in het slot.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *