‘Ajax meldt zich opnieuw voor Moisander’

By
Updated: augustus 19, 2012

Ajax zou zich opnieuw hebben gemeld in Alkmaar voor Niklas Moisander. De Amsterdammers willen de verdediger graag overnemen van AZ, dat heeft Eredivisie Live zojuist duidelijk gemaakt in de uitzending.

Volgens het voetbalmedium heeft Ajax opnieuw aan AZ de interesse kenbaar gemaakt, maar zijn de hoofdstedelingen verder nog niet gegaan. Zo zou Ajax nog geen officieel bod hebben geplaatst op Moisander. Ajax zoekt al een tijdje naar een opvolger voor Jan Vertonghen. De verwachting is dat de 26-jarige Fin, die ook op het lijstje van Anderlecht stond, ongeveer zes miljoen euro moet kosten.

Moisander zou een transfer naar Ajax wel zien zitten. De verdediger, die nog tot medio 2014 onder contract staat bij AZ, heeft al meerdere malen aangegeven graag een stap hoger te willen voetballen. Bron Soccernews.nl

2 Comments

  1. maarten

    19 augustus 2012 at 15:23

    hou je facking kop ajax! Dit is gewoon zielig voor niklas. Heb eens respect voor een speler. Als je moisander wilt hebben betaal je de prijs en anders doe je helemaal niets. Moisander moet gewoon zeggen dat het te laat is. Het is een prima jongen. Hij speelt al een tijdje bij az en heeft ambities. Dat is logisch maar daar moet ajax geen misbruik van maken

  2. Leo

    19 augustus 2012 at 17:40

    De handelswijze van 020 is weer zeer dubieus. Vlak voor een thuiswedstrijd van AZ je belangstelling bekendmaken. Moisander speelde vandaag geen topwedstrijd en pakte opnieuw geel. 020 betaal de vraagprijs van AZ of anders wegwezen !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *