AZ grijpt naast onbekende versterking

By
Updated: augustus 17, 2012

AZ was de laatste weken bezig om een vervanger aan te trekken voor de vertrokken Rasmus Elm. Vandaag meld Verbeek dat de onderhandelingen met de nog onbekende club zijn stopgezet.

“Wij kregen onlangs ook nul op het rekest. Als een speler een doorlopend contract heeft bij een club die niet wil onderhandelen, dan respecteren wij dat en gaan we verder kijken. De tijd begint te dringen. Wij gaan echter geen breedteversterking halen. Als we iemand voor het middenveld kopen, moet die competitief zijn aan de middenvelders die zondag tegen Ajax aanwezig waren.”

2 Comments

 1. De echte supporter

  17 augustus 2012 at 16:54

  Ik hoop dat we maher kunnen verkopen en dan een ander ervoor binnen halen.

  • Jeroen

   17 augustus 2012 at 21:20

   Ik denk niet dat ze dat gaan doen! Ajax kan hem niet betalen, en PSV zal ook geen 12 miljoen neertellen. Dus dan moet Maher wachten op een buitenlandse club. Die zal er misschien volgend jaar zijn. Laat hem eerst maar even bewijzen dat hij echt zo top is door dit seizoen te vlammen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *