‘De Zeeuw beoogde vervanger van Rasmus Elm’

By
Updated: augustus 14, 2012

AZ lijkt weer gebruik te kunnen maken van de diensten van Demy De Zeeuw. De middenvelder die eerder onder contract stond bij respectievelijk; Go Ahead Eagles,AZ en Ajax moet in Alkmaar de opvolger worden van de naar CSKA Moskou vertrokken Rasmus Elm. AZ gaf eerder al aan in gesprek te zijn met ‘Een gegadigde’. Echter, bij de competitieopener tussen Ajax en AZ zat de Apeldoorner een rij voor AZ directeuren Toon Gerbrandts en Earnest Stewart. AZ hoeft niet al te diep in de buidel te tasten om De Zeeuw naar Alkmaar te halen. De Zeeuw wil en mag weg bij zijn huidige werkgever Spartak Moskou. Hoeveel de oud Oranje-international moet gaan kosten is niet bekend. Bron: Transferboulevard.nl

15 Comments

 1. Jeroen

  14 augustus 2012 at 21:00

  Misschien een vaag gerucht nog, maar er wel 1 die we vaker hebben gehoord. Vandaar dat ik deze heb geplaatst. Wat zouden jullie ervan vinden? Was De Zeeuw echt aanwezig bij de topper tussen Ajax en AZ? Als dat zo is, dan denk ik wel dat er hier een kern van waarheid in zit. Misschien wel goed om ons middenveld wat meer ervaring te geven. Met De Zeeuw, Elm, Maher krijgen we toch wel wat meer body.

 2. AZforever

  14 augustus 2012 at 22:07

  ik juich het toe, al vraag ik me af of De Zeeuw in de salarishuishouding van AZ past. Maar dat ligt natuurlijk vooral aan hem zelf

 3. AZfanatic

  15 augustus 2012 at 00:06

  Dit gerucht is idd vaker geweest en volgens mij redelijk waar. De Zeeuw was idd in de arena aanwezig. Heb hem gezien op de beelden. Ik juich zijn komst ook toe al is hij toen naar ajax vertrokken en heb hem ook toe gefloten en gezongen. Wat eigenlijk nergens op sloeg na wat hij voor Ons AZ heeft betekent

  • rucarni

   15 augustus 2012 at 08:03

   niet mee eens een speler die naar ajax is vertrokken .nooit meer terug halen.

 4. NHN

  15 augustus 2012 at 01:46

  ’t zal toch niet waar wezen, die jankerd weer terug naar AZ? Een dergelijke transfer kan alleen plaatsvinden als De Zeeuw bereid is fors terug te gaan in salaris.
  Maar ik zie ‘m liever niet komen . Die vent heeft het voorgoed bij mij verbruid.
  Ik denk ook niet dat hij positief ontvangen zal worden in Alkmaar. Er is in die tussentijd nogal wat gebeurd.
  Natuurlijk kan hij wel voetballen,maar het is nooit een knokker geweest. Zodra hij z’n kop laat hangen,zal hij meteen weer commentaar krijgen.
  Ik vrees dat het mogelijke aantrekken van zo iemand een ingredient is van ellende en irritatie en verwijten. Niet doen.

 5. De echte supporter

  15 augustus 2012 at 09:46

  Persoonlijk zou ik zeggen. Blijf waar je bent en kom niet terug. Ik vind dat niets, maar misschien moeten we wel als maher vertrekt. In die situatie dan snap ik de actie ban az wel om hem terug te halen.

 6. Derek

  15 augustus 2012 at 10:05

  BAH! alsjeblief niet

 7. Mike

  15 augustus 2012 at 11:08

  waarom allemaal negatief ? het is een goeie speler en weten jullie dan iemand anders die net zo goed is als hem en haalbaar is voor AZ. Het verleden kan je niet meer terug draaien het is nu zo. Maar jullie zouden dus ook nee zeggen tegen Messi alleen maar omdat hij bij de buren gespeeld heeft. Kom op mannen je wilt toch het beste team voor AZ hebben en Demy is gewoon een hele goeie speler voor AZ

  • Mozes

   16 augustus 2012 at 16:34

   Wie zegt dat het beste team een team is waarin De Zeeuw staat? Bij Ajax is hij mislukt en kan geen potten breken in Rusland, waarom zouden wij hem moeten hebben? Ik zie liever dat AZ het gewoon doet met Viktor en daarachter jeugdspelers klaar stoomt voor het grote werk.

   Lam kan daar spelen maar ook Klaassen en mocht nood aan de man zijn heb je nog Viergever die je tijdelijk naar voren kan schuiven.

   Az’er zouden Messi zeker in genade aannemen als hij een De Zeeuwtje had geflikt maar Messi kan ook meer dan een verschil maken in je seizoen…..De Zeeuw kan aardig mee in een goed elftal zoals destijds maar overschat zichzelf enorm.

 8. AZforever

  15 augustus 2012 at 11:14

  Mike, helemaal mee eens. Voor de anderen: schakel je emoties uit en kijk hier gewoon als voetballiefhebber naar!

 9. Martje

  16 augustus 2012 at 06:14

  Tsjonge wat moeten we nu dan met z’n allen gaan zingen. Hij kan toch wel weer naar ajax gaan. Hij heeft az in zijn amsterdamse tijd afgebrand met z’n commentaren. Dat is toch nog niet vergeten/vergeven?!

 10. Maarten

  16 augustus 2012 at 13:08

  Jongens hou op met dat zeiken over de Zeeuw. We moeten hopen dat hij naar az gaat het is een geweldige speler. Forget the past!

  • Mozes

   16 augustus 2012 at 16:36

   Geweldige speler? Zijn beste seizoen was bij AZ en heeft verder niks klaargespeeld. Waarom denk je dat Ajax geen winst op hem heeft gemaakt?

   Het is een leuke speler voor de Eredivisie die aardig meekan in een goed team maar een geweldige speler is ook wat overdreven. Rasmus Elm is een geweldige speler.

 11. Mozes

  16 augustus 2012 at 16:42

  De Zeeuw is ”al” 29 en een grootverdiener in Rusland. De kans dat hij voor 6 ton per jaar naar Alkmaar komt is nihil. Hij kan nog makkelijker paar jaar geld pakken in het Buitenland.

  Uit liefde voor de club AZ zal hij echt niet minimaal een miljoen per jaar inleveren. Bezoek zijn website maar is…zijn smaak is al duur genoeg om de komende jaren op de bank te blijven zitten bij Spartak

 12. vvdne

  17 augustus 2012 at 11:41

  De Zeeuw heeft bij AZ laten zien dat hij kan voetballen. Maar hij was hier niet erg constant in. Toen hij in, dacht 2005/2006, naar AZ kwam leek het een briljante voetballer. Zijn contract is toen ook meteen opengebroken. De jaren daarna was het nogal wisselvallig. Toen we in 2007/2008 11de werden deed hij er alles, maar dan ook alles aan, om bij AZ te kunnen vertrekken. Vervolgens belande hij op de bank. Maar AZ had m nodig en van Gaal heeft de Zeeuw toen kunnen omvormen en motiveren zodat hij een mooie bijdrage heeft geleverd aan ons laatste kampioensjaar. AZ wilde toen verlengen en de Zeeuw wilde niet, want die moest nu toch wel echt zijn transfer kunnen maken. Toen kwamen de ratten van 020 aan gekropen en hij ging vrolijk naar hun toe. Prima moet hij zelf weten en AZ heeft er een mooi bedrag aan overgehouden. Maar zo bekeken is er niet echt sprake van een AZ hart. Bij Ajax ging het precies hetzelfde. Hij speelt drie goede wedstrijden en toen wilde een Turkse club m hebben en nog wat anderen ook. Dat wilde Ajax niet. Na twee seizoen mocht hij dan naar Moskou. Hij is daar volgens mij geen basisspeler, maar die Russen hou ik niet zo bij. Schijnbaar is het daar geen topper want nu mag hij dus al weer weg. Aangezien hij nu wat ouder is en zich schijnbaar niet tot een echte topvoetballer heeft kunnen ontwikkelen wil hij wel weer terug naar AZ.
  Zo beschouwd denk ik dat hij nog steeds een aanwinst kan zijn voor AZ, maar wel een van tijdelijke aard en dan puur alleen op voetbalkwaliteit. Maar is het niet verstandiger om te investeren in een speler die ook nog kan groeien en die ook nog iets meer op kan gaan leveren? Kijken we puur naar de Zeeuw dan zijn wij zijn sociale vangnet geworden. Kijken we naar zijn eerdere uitlatingen over AZ dan wil ik hem welkom heten als nieuwe materiaalman of zo.
  Maw voetballend kan hij een tijdelijke oplossing bieden. Maar gezien zijn hele voorgeschiedenis dan denk ik dat we toch wel een speler moeten kunnen vinden die ook lekker kan voetballen, maar in ieder geval ook zijn uiterste best zal gaan doen om voor de club een mooie prestatie neer te zetten en niet alleen voor zijn eigen ego.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *