Viergever over plekje in Oranje: ‘Ik laat het maar gewoon op me af komen’

By
Updated: augustus 13, 2012

Terwijl Louis van Gaal vrijdag zijn selectie oplas in Zeist, stond Viergever op het trainingsveld in Alkmaar. Toen hij de kleedkamers opzocht, stapten er wat mensen op hem af. “Ik werd ineens gefeliciteerd”, vertelt hij aan VoetbalPrimeur. “Dat was erg leuk om te horen.”

Viergever heeft duidelijk al even aan het idee kunnen wennen, want echt uitgelaten komt hij niet over. “Het is het hoogste in Nederland”, zegt hij op rustige toon. “Supergaaf dat ik daar bij zit. Vrijdag was een mooie dag voor me.”

“Hoe mijn kansen de komende jaren onder Van Gaal zijn weet ik niet. Ik moet eerst bij AZ presteren en zorgen dat ik opnieuw opgeroepen word. Maandag ga ik met iedereen kennis maken, ik laat het maar gewoon op me afkomen.”

Maandagmiddag zal Van Gaal inruimen om gesprekken te voeren met de selectie. Viergever zit daar ineens tussen. “Het afgelopen EK zat ik nog thuis op de bank, nu loop je er tussen. Dat is apart, maar mooi dat je tussen die jongens kan staan. Ik ga genieten, kijken hoe het gaat en proberen om erbij te blijven.” Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    13 augustus 2012 at 20:13

    Wat een verschil qua reactie met Maher. Mooi om te zien dat hij zich nog eerst bij AZ wil bewijzen en wel ziet hoe het verder loopt met Oranje. Ik ben erg blij met hem in ons team.

  2. De echte supporter

    14 augustus 2012 at 13:38

    Ik vind viergever een voorbeeld voor velen. Terecht dat van gaal hem oproept

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *