Moisander geeft transfer op: ‘Alle energie voor AZ’

By
Updated: augustus 13, 2012

Een kleine drie weken voor het sluiten van de transfermarkt lijkt Moisander een eventuele vertrek al op te geven. De mandekker stond in de belangstelling van Ajax en Anderlecht, maar ziet een overgang niet meer gebeuren. Na het duel tegen Ajax gaf de speler aan het toch wel jammer te vinden dat hij nog geen stap hoger heeft kunnen maken. Desalniettemin zal de knop om moeten en zal hij zich volledig richten op AZ. Misschien een mooi signaal richting Maher?

De tegenstander van zondag was een van de geïnteresseerde clubs, maar een overgang naar Ajax heeft Moisander al enige tijd uit zijn hoofd gezet. “Een overstap naar Ajax is al een tijdje een gesloten boek”, liet de verdediger weten tegenover NUsport. “Een maand geleden heb ik voor het laatst van ze gehoord, ik heb niet het idee dat Ajax nog terugkomt voor mij.”

Ook het Belgische RSC Anderlecht was geïnteresseerd, maar de Belgische formatie had niet voldoende budget om de mandekker te halen. “Alles wat ik weet is dat Van den Brom (trainer Anderlecht, red.) mij graag wil hebben en ik graag daarheen wil. Dat is het probleem dus niet. Ze moeten alleen voorzichtig zijn met hun uitgaven. Ik heb er geen invloed op wat er nog gebeurt, daarom gebruik ik al mijn energie nu voor AZ.”

 

5 Comments

 1. Jeroen

  13 augustus 2012 at 19:17

  Mwah aan de ene kant mag hij van mij wel vertrekken, want het is en blijft een kaartenmagneet. Echter… ik begin te merken dat mijn mening aan het veranderen is. Hij is toch wel een goede mandekker. Gezien het feit dat we een hoop ervaren spelers hebben verloren, is het misschien maar goed dat hij nog niet vertrekt. Of is dat onzin?

 2. Mike

  14 augustus 2012 at 07:48

  Is er almeer nieuws over nieuwe spelers die AZ gaat halen ?????

  • Jeroen

   14 augustus 2012 at 08:59

   Nee zover ik weet niet! Ze mogen wel opschieten, want anders gaan de bedragen nog omhoog. Dat gebeurt vaker zo vlak voor het einde van de transfermarkt.

 3. Mike

  14 augustus 2012 at 09:29

  Ja idd als ze nog iemand willen. Halen. Moeten ze haast. Maken. Volgende week. Zijn. De spelers alweer wat duurder !!!

 4. Nelis

  14 augustus 2012 at 12:14

  Wat ik zo mooi vind, is dat deze jongen toch weer die teleurstelling van zich kon afschudden, en een goed potje voetbal kon spelen zondag. Dit is tegenstelling tot die zeurpiet van een Maher.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *