Moisander denkt Groningen te halen

By
Updated: februari 10, 2009
Moisander denkt Groningen te halen

Net nu de competitie er op papier moeilijker uitziet voor AZ werken de geblesseerde verdedigers aan hun terugkomst.

Moisander heeft enkele maanden moeten toekijken door een knieblessure, maar benadrukt dat het de goede kant op gaat met zijn herstel.

De wedstrijd tegen PSV komt te vroeg maar Groningen hoopt hij toch wel te halen. Deze wedstrijd wordt 28 februari gespeeld in Alkmaar. Uiterlijk komende week wil de verdediger zich weer aansluiten bij de groepstraining.

“Mijn herstel loopt erg voorspoedig. Onder begeleiding van de fysiotherapeut werk ik nu vooral aan mijn conditie en kracht. Een tijdje terug zat er nog vocht in mijn knie, maar de afgelopen dagen heb ik na inspanningen weinig reactie meer gekregen,” aldus Moisander.

Pocognoli was ook tevreden over zijn herstel. De verdediger liep vorige week in het duel met Roda JC een scheurtje in zijn hamstring op. Hij is vermoedelijk tussen de vier en zes weken uitgeschakeld.

“Mijn hamstring is nog een beetje gevoelig, maar we liggen goed op schema; misschien gaat het herstel zelfs sneller dan vooraf gedacht. Toch moeten we niets overhaasten. Ik neem de tijd”, aldus Pocognoli.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *