Hiddink: ‘AZ schat ik hoger in dan Vitesse’

By
Updated: augustus 11, 2012

Guus Hiddink mag opnieuw naar Nederland afreizen. Nadat in de derde voorronde van de Europa League Vitesse werd verslagen, moet Anzhi Makhachkala zich nu zien te ontdoen van AZ.

“Ik had voor de wedstrijd tegen Vitesse al wel gezegd dat we met Anzhi Makhachkala dit seizoen graag terugkwamen naar Nederland, maar ik doelde toen eigenlijk op de Europa League-finale in Amsterdam”, vertelt de 65-jarige hoofdtrainer in een interview met De Telegraaf. “Toen we gistermiddag op het vliegveld van Moskou aankwamen en de mobieltjes aanzetten, zagen we tot onze verrassing dat we het vliegtuig direct rechtsomkeert konden laten maken.”   Hiddink verwacht meer van AZ dan van Vitesse. “AZ schat ik hoger in dan Vitesse. Natuurlijk zijn ze een aantal goede spelers kwijtgeraakt deze zomer, maar onder leiding van Toon Gerbrands (algemeen directeur, red.) heeft de club de afgelopen jaren bewezen ondanks dergelijke verkopen om de club gezond te houden toch steeds een strijdbaar team op de been te kunnen brengen.” Bron: Elfvoetbal.nl

 

2 Comments

  1. De echte supporter

    12 augustus 2012 at 10:05

    Ja hiddink dat klopt az is beter dan vitesse. Dus wij aan door in de EL

  2. gerard

    12 augustus 2012 at 21:41

    Guusje teert al heel lang niet meer op zijn geluk en als trainer heb ik deze peoplemanager/handoplegger niet al te hoog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *