Verbeek: ‘Er is van geen enkele club belangstelling voor Maher’

By
Updated: augustus 10, 2012

Verbeek maakt zich nog geen zorgen over een eventueel vertrek van Adam Maher. “PSV heeft ons laten weten dat ze interesse hebben in Maher, maar er is daarna geen contact meer geweest. Sterker nog, er is van geen enkele club belangstelling voor Maher”, meent Verbeek. ” Ik heb met Adam gesproken over zijn instelling op de training en in oefenwedstrijden en over zijn gedrag in het algemeen, maar ik ben zeer tevreden over hem.”

4 Comments

 1. De echte supporter

  10 augustus 2012 at 20:44

  Laat maher zich correct blijven gedragen, dan ben ik ook tevreden. Ik denk alleen niet dat dat gaat gebeuren. Ik schat in dat hij gaat zeuren……

 2. JeroenH

  10 augustus 2012 at 20:47

  Ja maar 020 heeft Janssen verkocht dus komen hun ook misschien weer aankloppen…

  • Jeroen

   10 augustus 2012 at 22:13

   Janssen is een hele andere speler. Maher zou eerder de vervanger kunnen worden van Eriksen. Ookal zie ik die niet zomaar vertrekken, dus zal maher niet naar Ajax gaan. Sowieso zullen ze in 020 nooit zoveel geld uitgeven. Psv blijft de enige club die bij verkoop van spelers in staat is om maher te halen.

 3. Maarten

  10 augustus 2012 at 22:46

  Janssen is helemaal nog niet weg hoor

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *