Rosheuvel: “Geen zorgen voor Beerens”

By
Updated: augustus 10, 2012

Mikhail Rosheuvel speelde in de jeugd van AZ, afgelopen zomer keerde hij als aankoop terug in Alkmaar. In eerste instantie richt de buitenspeler zich op speelminuten als invaller, Roy Beerens uit de basis spelen lijkt voorlopig nog niet aan de orde.

Trainer Gertjan Verbeek moet lachen als hij de vraag krijgt of Beerens zich zorgen moet maken over zijn basisplek vanwege de indrukwekkende voorbereiding van Rosheuvel. “Mikhail heeft een goede voorzet en een goede pass, hij is ook behoorlijk snel”, zegt de oefenmeester in gesprek met Sp!ts. “Maar hij moet fysiek nog laten zien dat hij zich heeft ontwikkeld.”

De 22-jarige buitenspeler denkt zelf ook niet dat Beerens twijfels moet hebben. “Natuurlijk hoeft Roy zich geen zorgen te maken. Dat zal ik nooit zeggen. Nee, nee zo’n type ben ik helemaal niet. Roy is een heel goede speler en ik richt me op invalbeurten.” De jongeling is wel tevreden over zijn voorbereiding bij AZ. “Ik zeg niet zo snel dat het goed gaat. Laten we zeggen dat het redelijk gaat.”

Bron: http://www.voetbalprimeur.nl/

5 Comments

 1. KeesK

  10 augustus 2012 at 16:30

  Jammer. Had gehoopt dat Beerens zich erge zorgen moet maken. Dus laten we hopen dat hij eens gaat renderen met veel meer goals en voorzetten dan vorig seizoen. En zo niet dan niet aarzelen en Rosheuvel een eerlijke kans geven, meneer Verbeek! Het duurt sowieso nog even voordat Lewis terug is om de concurrentie voorin wat verder op te schroeven maar hopelijk is zijn terugkeer niet zo hard nodig tegen die tijd, al gun ik hem zeker wel speelminuten.

  • Jeroen

   10 augustus 2012 at 16:42

   Helemaal met je eens! Beerens begon vorig seizoen sterk, maar dat was al snel afgelopen. Nu moet hij echt laten zien dat hij van waarde is. Anders lekker Rosheuvel opstellen.

   Jammer dat ik het duel tegen ajax niet kan zien. Ik ga overigens uit van een goede afloop. Wat jullie?

 2. De echte supporter

  10 augustus 2012 at 20:42

  Ik vind dat beerends ook steeds minder ging spelen. Dus als ik hem was zal ik me wel druk maken over de concurrentie…..

 3. Peejee

  11 augustus 2012 at 08:01

  Rosheuveltje strooit met dit soort commentaar iedereen opzichtig zand in de ogen. Natuurlijk moet Beerens zich zorgen maken. Deze jongen heeft maar 1 doel en dat is Beerens uit de basis spelen. Zo naïef zijn we toch niet, heren?

 4. Mozes

  11 augustus 2012 at 09:55

  Verbeek is niet tevreden over de linkervleugel. Hij zet daar nu ook Martens neer ipv Gudmundsson of Berghuis. Het zou mij niet verbazen als Beerens naar de linkerkant gaat en Rosheuvel zich in de basis speelt.

  Assist koning met snelheid en diepte. Hopelijk rendeert Beerens als linksbuiten beter dan op rechts. We hebben gezien met Holman wat het met een mens kan doen om van kant te ruilen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *